НОВИНИ КОМПАНІЇ

27 квiтня 2011
СК «Еталон» взяла участь у засіданні Дискусійного клубу

Голова правління Страхової компанії «Еталон» Євгеній Бридун взяв участь у засіданні Дискусійного клубу Університету банківської справи Національного Банку України (м.Київ) на тему «Проблеми працевлаштування молодих фахівців: проблеми та шляхи вирішення», що відбулося 20 квітня 2011 року.

Засідання Дискусійного клубу було присвячено висвітленню проблем, що стосуються молодіжного працевлаштування та молодіжного безробіття, а також їх місцю на ринку праці України. У роботі клубу взяли участь представники п’яти вищих навчальних закладів Києва, Харкова, Львова, Черкас і Одеси, науково-дослідних інститутів, провідних рекрутингових агентств та бізнес-структур.

Звертаючись до учасників заходу, голова правління СК «Еталон» Євгеній Бридун звернув увагу присутніх на важливість та актуальність для комерційних структур питання формування кадрового резерву та пошуку талановитої молоді. Серед основних критеріїв підбору перспективних молодих спеціалістів, зокрема страховиків, він виділив високий базовий рівень освіти, загальну організованість, бажання та вміння працювати на кінцевий результат, а також наявність креативного підходу до роботи та новітніх ідей. Значними додатковими перевагами для студентів – претендентів на робочі місця є наявність власних наукових розробок або глибоких самостійних курсових та дипломних робіт за актуальною тематикою, а також досвіду роботи.

У своєму виступі пан Бридун виділив також цілу низку проблем, які наразі існують в Україні в галузі виховання та працевлаштування молодих фахівців та факторів, що впливають на її стан: «По-перше, макроекономічні фактори, зокрема, в країні не визначено на державному рівні пріоритетні види економічної діяльності. По-друге, політичні – керівні посади часто обіймають політики-чиновники, які не володіють необхідними знаннями та навичками щодо об‘єкту управління. Третя група факторів – прикладні, серед яких слід відмітити відсутність швидкої адаптації програм навчання спеціалістів до ринкових умов; недостатність (іноді відсутність) у навчальному процесі практичної складової. Також, за умови фінансово-економічної кризи та зменшення обсягів фінансування економіки скорочується потреба у фахівцях банківської та страхової сфери», - підсумував свій виступ Є.В. Бридун.

За активну участь у роботі Дискусійного клубу, а також за великий особистий вклад у навчання, підготовку та розвиток молодих спеціалістів голові Правління Страхової компанії «Еталон» Євгенію Володимировичу Бридуну було вручено пам‘ятний знак «Почесна відзнака».

 

Архів

2011

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»