НОВИНИ КОМПАНІЇ

10 лютого 2010
СК «Еталон» призначила директора з розвитку Західного регіону

З 1 лютого 2010 року Наглядовою Радою Страхової компанії «Еталон» затверджено нову організаційну структуру, відповідно до якої змінений формат управління регіональною мережею Компанії.

Відповідно до змін, внесених до організаційної структури СК «Еталон», всі існуючі обласні управління страхування поділені за територіальною ознакою на чотири групи (Східний регіон, Західний регіон, Центральний регіон і Південний регіон), а до штатного розпису введено посади Директорів з розвитку регіонів. У завдання директора входитиме формування єдиної політики присутності Компанії в регіоні, підбір персоналу і формування кадрового резерву, розробка і реалізація концепції розвитку агентської мережі, надання консультативної допомоги, а також загальна координація діяльності обласних структурних підрозділів.

Першим призначений Директор з розвитку Західного регіону - ним став директор Івано-Франківського управління страхування Богдан Романчук. До складу Західного регіону входять Івано-Франківська, Львівська, Волинська, Тернопільська, Чернівецька і Закарпатська області. Посади Директорів з розвитку Східного, Центрального та Південного регіонів поки вакантні.

Богдан Романчук вже більше семи років керує Івано-Франківським представництвом СК «Еталон» і є одним з найдосвідченіших регіональних менеджерів Компанії, очолюваний ним підрозділ постійно демонструє стабільну динаміку і високі показники діяльності. Будучи членом Ради регіонів, пан Романчук користується величезною повагою серед керівників регіональних структурних підрозділів Компанії, а великий досвід і особисті якості дозволили йому стати шанованою людиною у фінансових і бізнес-колах Іванофранківщини. Завдяки успішній роботі співробітників регіонального підрозділу, СК «Еталон» має заслужений авторитет і довіру жителів Івано-Франківської області.

Керівництво Компанії упевнено, що зміна організаційної структури дозволить оптимізувати процес управління регіональною мережею, більш оперативно вирішувати поточні питання, активніше використовувати в регіоні успішний досвід обласних управлінь та, як наслідок, зміцнювати позиції СК «Еталон» на страховому ринку України.

Довідка:

Романчук Богдан Петрович, 1968 р.н.

Освіта – Чернівецький державний університет ім. Юрія Федьковича, спеціальність «Фінанси та кредит».

Трудову діяльність розпочав в 1987 році в районній інспекції Держстраху. В різних підрозділах Держстраху працював до 1993 року.

Починаючи з 1993 року розпочав діяльність в банківському секторі – працював в Облуправлінні Національного банку України, в Ощадному банку України.

В 1996 році повернувся до страхової сфери та протягом року виконував обов‘язки уповноваженого у справах нагляду за страховою діяльністю Укрстрахнагляду в Івано-Франківській області, після чого перейшов на роботу до страхової компанії «Галицька».

З 2000 року працював в Івано-Франківській дирекції АППБ «Аваль», звідки в 2002 році перейшов на посаду Начальника управління страхування по Івано-Франківській області Страхової компанії «Еталон».

 

Архів

2010

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»