9 грудня 2010
Страхова компанія «Еталон» взяла участь у благодійницькій акції

Страхова компанія «Еталон» взяла участь у благодійницькій місії, спрямованій на надання допомоги дітям – сиротам.

Благодійницька місія, започаткована Благодійним фондом «Молитва за ближнього» та підтримана Страховою компанією «Еталон», спрямована на надання цільової допомоги для реконструкції та ремонту їдальні Корчунецької школи-інтернату ім. Петра Панча, що у Хмельницькій області. Пропозицію Фонду про фінансову участь у благодійницькій акції, було одностайно прийнято на засіданні Наглядової Ради компанії.

Благодійний фонд «Молитва за ближнього» заснований у 2007 році. Він надає допомогу дітям, які залишилися без опіки родичів, дітям з онкологічними та іншими тяжкими захворюваннями, а також дитячим будинкам, школам-інтернатам, багатодітним малозабезпеченим родинам. Із Корчунецькою школою-інтернатом у Благодійного фонду склалося довгострокове співробітництво. На його початку, в 2008 році, в школі-інтернаті діти проживали у непристосованих та необлаштованих військових казармах, без вентиляції та необхідних меблів, ці приміщення не відповідали будь-яким санітарно-гігієнічним нормам. За роки співробітництва приміщення школи-інтернату було відремонтовано, укомплектовано необхідними меблями, обладнанням та постільною білизною. Також, було відновлено медичний пункт та створено комп’ютерний клас. Наразі дійшла черга до реконструкції їдальні.

Надання всебічної допомоги дітям є одним із важливих напрямів соціальної - спрямованої стратегії Страхової компанії «Еталон». Компанія влаштовує всеможливі акції та конкурси, виступає спонсором дитячих спортивних змагань, влаштовує дитячі свята. Керівництво СК «Еталон» має впевненість, що допомога дітям і молоді у сьогоденні є прямим обов’язком та об’єктивною необхідністю існування фінансової структури, а також є стимулом для ефективного функціонування компанії.

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
Вайбер: 380681181045

03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00