24 березня 2017
В СК «Еталон» відбулася зміна голови правління

З 24 березня 2017 року головою Правління Страхової компанії «Еталон» призначений Олег Кравченко, замість звільненого за погодженням сторін Юрія Нечипоренка.

Відповідно до рішення Наглядової ради Приватного акціонерного товариства «Страхова компанія «Еталон», з 24 березня 2017 року головою Правління компанії призначений Олег Кравченко, який раніше обіймав посаду заступника голови Правління з продажів та регіонального розвитку.

Олег Олександрович Кравченко з листопада 2013 року очолював напрям організації та розвитку продажів. В зону його повноважень входили координування роботи і розвиток філіальної та агентської мережі, а також розробка нових та підвищення ефективності існуючих каналів продажів. Загальний стаж роботи в страховому бізнесі пана Кравченка становить більше 15 років, у тому числі понад 10 років - на керівних посадах.

Передаючи повноваження керівника компанії і звертаючись до її колективу, Юрій Нечипоренко, який очолював Страхову компанію «Еталон» з грудня 2011 року, зазначив, - «Шість років - це досить тривалий період в житті людини. А в житті компанії, що працює на ринку трохи більше 20 років - це майже епоха. Роки моєї роботи в СК «Еталон» - це чудовий період зі своїми труднощами, проблемами, успіхами і досягненнями; це етап отримання неоціненного життєвого і бізнесового досвіду для мене особисто і для всієї нашої команди, період безлічі значних злетів, сміливих експериментів і серйозних випробувань для всієї Компанії. І я з гордістю можу відзначити, що сьогодні СК «Еталон» - це стабільна і стійка фінансова структура з ліквідними фінансовими активами, збалансованим портфелем, структурованим менеджментом і чудовим колективом. Компанія переживає етап поступального, але впевненого зростання, і не викликає сумнівів, що у СК «Еталон» чудові перспективи. Моє рішення залишити посаду її керівника пов'язане тільки з бажанням освоєння нових бізнес-напрямів, подальшого професійного та особистісного розвитку і самовдосконалення».

Юрій Нечипоренко також побажав успіхів в реалізації всього наміченого і великих досягнень новопризначеному Олегу Кравченко і всім співробітникам Страхової компанії «Еталон».

Довідка:

Кравченко Олег Олександрович народився в 1979 році у м Маріуполь. В 2001 році закінчив Національний транспортний університет за спеціальністю «Транспортне право».

Діяльність у страховому бізнесі Олег Кравченко розпочав у 2001 році на посаді менеджера зі страхування. Протягом своєї кар'єри займався різними напрямами страхування в декількох компаніях. Пізніше обіймав керівні посади в сфері організації продажів - з 2008 по 2012 рік директор філії, а потім директор з роздрібних продажів СК «Нова», в 2012-2013 роках - директор міжрегіональної дирекції з продажу, заступник генерального директора з продажу СК «Провіта». З 25.11.2013 року - заступник голови Правління Страхової компанії «Еталон».

Серпень
Сiчень

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
Вайбер: 380681181045

03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00