НОВИНИ КОМПАНІЇ

21 сiчня 2022
СК "ЕТАЛОН" пропонує оформлення страхової гарантії для участі в тендерних державних закупівлях

Для участі в державних закупівлях будь-які підприємства мають надати забезпечення своєї тендерної пропозиції. За умовами тендерної документації забезпеченням може виступати страхова гарантія, яка має бути видана з урахуванням обов'язкових вимог законодавства та самої тендерної документації, та розміщена одночасно з тендерною пропозицією на вебсайті інформаційно-телекомунікаційної системи "PROZORRO".

Страхова компанія "Еталон" пропонує учасникам торгів оформлення страхової гарантії у вигляді добровільного страхування фінансових ризиків, пов'язаних з невиконанням або неналежним виконанням вимог тендерної документації. Невід'ємною частиною договору страхування є сама страхова гарантія, оформлена відповідно до вимог Наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства №2628 від 14 грудня 2020 року. Окрім зазначених документів, Компанія також забезпечує учасника іншими необхідними документами відповідно до положень тендерної документації, а саме: ліцензією, свідоцтвом про реєстрацію в Державному реєстрі фінансових установ, листом щодо сплати вартості страхових послуг тощо.

Споживачами даного страхового продукту є широкий перелік підприємств, що у своїй діяльності планують участь в державних закупівлях. Вигодонабувачами за цим видом страхування є державні підприємства (замовники торгів), а саме юридичні особи, що забезпечують потреби держави.

Наявність договору страхування гарантує Вигодонабувачу, як організатору торгів, страховий захист у разі невиконання або неналежного виконання Страхувальником вимог тендерної документації, а саме на випадок: відкликання тендерної пропозиції після закінчення строку її подання, але до того, як сплив строк, протягом якого тендерні пропозиції вважаються дійсними; не підписання Страхувальником, який став переможцем тендеру, договору про закупівлю; ненадання Страхувальником забезпечення виконання договору про закупівлю тощо.

Страхова сума (гарантована сума) встановлюється в розмірі тендерного забезпечення, передбаченого тендерною документацією. Франшиза за договором не встановлюється.

Вартість страхування становить від 800,00 грн та залежить від розміру страхової суми (суми тендерного забезпечення) та строку дії договору страхування. При умові одночасного надання заявок для участі в декількох закупівлях, може бути передбачена знижка, а для постійнихклієнтів, що систематично беруть участь у торгах та звертаються за тендерною гарантією, передбачаються спрощені умови її отримання.

Оформлення страхової тендерної гарантії здійснюється протягом 1-2 робочих днів, потребує мінімального пакету документів від учасника, а також має ряд конкурентних переваг порівняно з оформленням банківської тендерної гарантії, оскільки клієнти страхової компанії позбавлені необхідності відволікати грошові кошти для розміщення депозитів, а також витрачати час і кошти на оформлення договорів застави.

 

Архів

2022
Грудень
Листопад
Жовтень
Серпень
Квiтень

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»