НОВИНИ КОМПАНІЇ

13 квiтня 2011
СК «Еталон» виступила партнером студентської олімпіади

Страхова компанія «Еталон» виступила одним із спонсорів Всеукраїнської (відкритої) студентської олімпіади з дисципліни «Страхування», заключний етап якої пройшов 5 – 7 квітня 2011 року на базі Національного університету державної податкової служби України (м. Ірпінь).

Всеукраїнська студентська олімпіада з дисципліни «Страхування» проводиться з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців, пошуку обдарованої студентської молоді та створення умов для її творчого зростання. Захід став уже традиційним і цього року проводився вчетверте. Олімпіаду було організовано і проведено за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, Ліги страхових організацій України, інтернет-видання «Forinsurer», а також українських страхових компаній.

У фінальному турі олімпіади взяли участь 178 студентів вищих навчальних закладів України, Росії та Казахстану. Переможців визначило компетентне журі, до складу якого увійшли представники науково-педагогічного складу вищих навчальних закладів та страхових компаній.

Нагородження переможців Всеукраїнської (відкритої) студентської олімпіади з дисципліни «Страхування» відбулося 7 квітня – вони одержали грамоти від організаторів та призи від спонсорів. З промовами виступили члени журі, організаційного комітету олімпіади, партнери заходу. Представник Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України передав студентам привітання Голови комісії Василя Волги; від Ліги страхових організацій виступив заступник голови ради Ліги Олександр Залєтов.

Голова Правління Страхової компанії «Еталон» Євгеній Бридун, який був одним з членів журі, також привітав переможців олімпіади і вручив їм від імені компанії нагороди та призи. В своєму виступі пан Бридун наголосив, що наразі страхування – це одна з цікавих та найперспетивніших сфер фінансових послуг, яка потребує професійних кадрів.

«Нині в страховій галузі працює дуже мало фахових спеціалістів, які мають базову освіту за напрямом підготовки «Фінанси та кредит». Такі заходи, як студентські олімпіади зі страхування підвищують професійний рівень випускників вузів, а також популярізують даний вид бізнесу. У страхування приходять працювати молоді люди і залишаються в ній на все життя, оскільки робота страховика потребує значного інтелекту, виваженості та наполегливості у досягненні результатів. Ми, як соціально-орієнтована компанія, завжди раді надати студентам базу для виробничої та переддипломної практики, в перспективі прийняти на роботу в компанію», - зауважив у пан Бридун у своєму зверненні до учасників олімпіади.

За сприяння в організації та проведенні ІV Всеукраїнської (відкритої) студентської олімпіади з дисципліни «Страхування» голові правління Страхової компанії «Еталон» Євгенію Володимировичу Бридуну було оголошено подяку Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України та вручено відповідний сертифікат.

 

Архів

2011

Перевірка чинності договорів страхування подорожуючих за кордон

Інформаційний центр:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: info@etalon.ua

Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12

Місцезнаходження:
03057, м. Київ, вулиця Дегтярівська, будинок 33-Б, 2 під'їзд
(місцезнаходження за КОАТУУ: 8039100000)

Режим роботи Приватного акцiонерного товариства «Страхова компанія «Еталон»
- Понеділок - Четвер: 9:00 - 18:00
- П'ятниця: 9:00 - 17:00
- Перерва: 13:00 - 13:48
- Субота та Неділя: вихідні

Придбати страховий поліс можливо:
В місті Києві за адресами:
- вулиця Гарматна, 8
- вулиця Є. Коновальця (колишня Щорса), 32-б
В інших містах України

При настанні страхового випадку:
тел.: 0-800-305-800 (цілодобово, безкоштовно по Україні з мобільних та стаціонарних телефонів);
тел.: (044) 392-03-16
Адреса для листування: м. Київ, 03067, а/с № 12
Вайбер: 380681181045

Електронна пошта: operator@etalon.ua

Про можливість та порядок дистанційного повідомлення та подачі документів про страховий випадок можна ознайомиться в розділі «Страховий випадок»